Име: BABY LAND - ОНЛАЙН МАГАЗИН
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.babyland.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Детски стоки
Дейност:

Онлайн магазин за бебешки и детски стоки с ескпресна доставка из цялата

Ключови думи: бебешки колички, шезлонги и люлки, безопасност за бебето, детски играчки, бебешки играчки
  • catalog.bg
  • BABY LAND - ОНЛАЙН МАГАЗИН

За нас

Създадохме BabyLand.bg с идеята да наложим нови стандарти за интернет търговия на дребно с най-голямата селекция от продукти за бебето, най-ниските цени и най-високите стандарти за обслужване на клиентите.

На сайта се предлага широка гама от стоки за бебета, деца, настоящи и бъдещи майки от водещи световни марки. Продуктите в BabyLand.bg са удобно подредени в пет основни категории - играчки и забавления, козметика и аксесоари, хранителни продукти, дрешки и обувки, и мебели. Надяваме се да ви допадне и форума към нашия сайт, в който можете да споделите опит, да потърсите съвет и да изкажете впечатление от продуктите.

За да обслужваме по-добре своите клиенти, ние в BabyLand.bg непрекъснато търсим нови начини за подобряване и усъвършенстване на нашите услуги, като крайната ни цел е да гарантираме на всеки от нашите клиенти най-доброто качество на най-добрите ц
BABY LAND - ОНЛАЙН МАГАЗИН
ени.

Стремейки се към бърза и качествена услуга и прозрачно ценообразуване ние Ви предлагаме безплатна доставка при поръчка на стойност над 120 лева. При поръчка в размер до 60 лева заплащате твърда цена за доставка от 4.99 лева, а за размер на поръчката между 60 и 120 лева стойността на доставката е само 3.99 лева. И всичко това без значение от мястото на доставяне и теглото на стоката. За сметка на BabyLand.bg са и разходите за застраховка и за плащане с наложен платеж на закупената стока. Всичко това правим за вас, нашите приятели, с идеята, че децата са най-важното нещо и сме длъжни да им осигурим най-доброто, за да се чувстват щастливи.

Надяваме се, че BabyLand.bg ще стане Ваше любимо място както за пазаруване, така и за споделяне в Интернет.

Наслаждавайте се на времето, прекарано с BabyLand.bg и с нетърпение очакваме Вашите мнения и предложения.
 

Сподели във Facebook






Открийте ни в Google+